Bouwen met bomen

De tijd dat bomen decoratie waren, is voorbij. Bomen leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze leefomgeving: ze koelen hun omgeving bij hitte (in de stad wel 5 °C), nemen fijnstof en CO2 op en verhogen de waarde van het onroerend goed. Ook leveren bomen een belangrijke bijdrage aan klimaatbeheersing, bevorderen ze de gezondheid en spelen ze een belangrijke rol in de waterhuishouding. Bomen zijn prima geschikt als windvangers bij hoogbouw. Dit alles tegen relatief lage kosten. Alleen al daarom is het zeer rendabel om in bomen te investeren. Dit cahier geeft allerlei handige tips om bij het maken van ontwikkelingsplannen rekening te houden met bestaande bomen en de juiste groeiplaats voor nieuwe bomen te creëren.
Het cahier is in te zien via de bladerversie hieronder (klik op knopje links in grijze balk) en gratis te downloaden via de link onderaan de pagina.

 
This is the HTML version of Bouwen met bomen Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here
 
€ 2,50
Hoeveelheid:
Meer in deze categorie: Leve(n)de speelplekken »