bart2Bart Witmond (1964) is penningmeester van de Bomenstichting. Bart is een politicoloog met een economische inslag. Hij werkt bij adviesbureau Ecorys en adviseert overheden en natuurorganisaties over natuur- en recreatieprojecten. De liefde voor de natuur is hem met de paplepel ingegoten: zijn ouders waren vogelaars en zijn vader gaf biologieles. Bart is lid van het bestuur sinds 1 december 2012.

 
 

Jan BorrenklInes Verbeek (1968) is sinds 1 juli 2020 bestuurslid van de Bomenstichting. Ze heeft als advocate gewerkt in Den Helder, Hoorn en Alkmaar. Na haar vertrek uit de advocatuur is ze werkzaam als kwaliteitsmanager/bedrijfsjurist naast de zorg voor haar twee kinderen. In 2010 is ze als vrijwilliger betrokken geweest bij het Our Common Future 2.0 project, dat resulteerde in een boek met een duurzame visie op de maatschappij in de toekomst. Tijdens dit project leerde Ines veel over het belang van natuur en van bomen in het bijzonder. Ze zet zich daarom graag in als juriste voor de Bomenstichting. Vanaf 15 december 2020 is Ines ook de secretaris van de Bomenstichting.

 
 

Jan Borren (Jan Borrenkl1963) is sinds 20 november 2019 bestuurslid van de Bomenstichting. Na het volgen van de bosbouwopleiding in Nederland en de boomverzorgingsopleiding in Engeland is hij al 35 jaar actief in de boomverzorging. Hij is een groot liefhebber van de natuur en wil met zijn expertise en inzet een bijdrage leveren aan de doelstellingen van de Bomenstichting.

 

 
 
 

Lommerse

Peter Lommerse (1961) is sinds 1 april 2014 bestuurslid van de Bomenstichting. Al op jonge leeftijd genoot hij van de natuur, met name van vogels en bomen. Zijn passie voor de natuur resulteerde er in een middelbare bosbouwopleiding (Hogeschool Van Hall Larenstein). Hij werkte op verschillende (boom)kwekerijen, tot in de Verenigde Staten aan toe. Daarna heeft Peter in diverse functies 15 jaar bij Staatsbosbeheer gewerkt. Na afronding van zijn studie rechten werkte hij als jurist bij de Dienst Landelijk Gebied. Nu is hij in dienst bij Rijkswaterstaat.

 
 

Gerrit JanvanProoijenGerrit-Jan van Prooijen (1961) volgde een opleiding aan de Rijks Hogere School voor Tuin- en Landschapsinrichting in Boskoop. Vervolgens werkte hij bij de praktijkschool in Arnhem, nu IPC Groene Ruimte. Gerrit-Jan is al jaren docent voor treeworkers en treetechnicians. In 2001 is hij in Arnhem een boomtechnisch adviesbureau begonnen. Hij is bestuurslid sinds 28 april 2015.

 
 

ericrood151016klEric Rood (1947) is opgeleid in de boomteelt en tuinaanleg aan de Rijks Middelbare Tuinbouwschool (RMTS) in Boskoop. Hij heeft in Delft jarenlang het onderhoud van het gemeentelijke groen verzorgd. De Bomenstichting heeft hem leren kennen als een man met hart voor bomen die uitstekend met bewoners om kan gaan. Na zijn pensionering in 2012 is hij adviseur van de Bomenstichting geworden. Hij is bestuurslid sinds 13 maart 2013.

 
 

Linda Tiggelman kl

Linda Tiggelman (1984) is sinds 1 september 2020 bureausecretaris bij de Bomenstichting. Ze heeft biologie en communicatie gestudeerd aan Wageningen Universiteit. Ze heeft in verschillende functies gewerkt waarin ze beide specialismen combineerde. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen in de natuur.