Eerste bezoeker Diepgeworteld ontvangt lindeboomNaar aanleiding van het 50-jarig jubileum van de Bomenstichting organiseert het Dordrechts Museum de nieuwe tentoonstelling ‘Diepgeworteld. Bomen in de Nederlandse schilderkunst’.
De eerste bezoekers werden feestelijk ontvangen en kregen in de museumtuin een Hollandse linde aangeboden door Patricia de Weichs de Wenne, zakelijk directeur van het museum en Hanna Hirsch, bureausecretaris van de Bomenstichting.
Ter gelegenheid van de tentoonstelling en het jubileum zijn een fraai geïllustreerde magazine en een bomenroute langs de meest bijzondere bomen in Dordrecht verschenen. Deze zijn in onze webshop en in de museumwinkel verkrijgbaar

De tentoonstelling Diepgeworteld. Bomen in de Nederlandse schilderkunst is t/m 5 april 2021 te zien in het Dordrechts Museum.