Dagje Wet natuurbescherming

Op 1 januari 2017 is de nieuwe Wet natuurbescherming in werking getreden. Welke kansen biedt de nieuwe wet voor de bescherming en het behoud van bomen? Een artikel hierover stond in het winternummer 2016 van Bomennieuws. Om meer inzicht te krijgen in de werking van de wet organiseren we dit jaar voor onze vrijwilligers drie studiedagen, verspreid over het land: in Leiden (al geweest), Zwolle (al geweest) en Vught. Vanuit praktijkvoorbeelden kijken we naar de juridische aspecten. Edwin Koot zal de cursussen verzorgen. Download het programma.

Datum Vught: 16 september 2017

Vrijwilligers zijn onze gast, donateurs en andere betrokken boomliefhebbers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wel vragen we van hen een bijdrage van € 25,-.